hc markenweltheader contentteaser_se_aio22

Frisk kattlycka

För endast en frisk katt är en lycklig katt

Ett bra kattfoder måste kunna mycket mer än att bara stilla din katts hunger. Det är mycket viktigare att fodret både smakar gott och är nyttig! Det är därför vi har utvecklat och förfinat utsökta recept för vårt hälsosamma kattfoder i många år. Vi har förbundit oss till följande värderingar:

hc markenwelt icon katze

Kärleken till husdjur

Vi producerar vårt högkvalitativa kattfoder med stor expertis så att varje katt kan tillbringa hela sitt liv lycklig och frisk vid din sida. Vi använder vår mångåriga erfarenhet och expertis för att skapa perfekta recept med naturliga ingredienser. Dessa ger din katt grunden för ett lyckligt och vitalt kattliv. Kattens speciella behov täcks optimalt på ett naturligt sätt. På så sätt får din fyrbenta vän rätt kost för ett långt och hälsosamt kattliv!

hc markenwelt aus liebe zum haustier
hd markenwelt icon natur

Kopplingen till naturen

Vi använder endast naturliga ingredienser för vårt Premium-kattfoder. Upp till 80% kommer från vår region kring Augsburg. Vi får kött och fisk från artanpassad djurhållning. Vi använder inga konstgjorda färg-, arom- och konserveringsämnen. Dessutom ser vi till att vårt GMO-fria kattfoder inte tillverkas på bekostnad av miljön och djurens välbefinnande. Vår medvetenhet om naturen påverkar våra dagliga handlingar och har en bestående inverkan på Happy Cats produkter – i harmoni med människor och natur.

hc markenwelt liebe zur natur
hd markenwelt icon qualitaet

Passionen för kvalitet

Högkvalitativt animaliskt protein, väl tolererade kolhydrater, utvalda örter och värdefulla oljor av högsta kvalitet är den bästa basen för våra Happy Cat-produkter. Noggrann och skonsam bearbetning i Thermostufenmix® bevarar alla vitaminer och näringsämnen och på så sätt skapas ett naturligt kattfoder som täcker alla viktiga hälsoaspekter hos din katt. Med denna unika kombination får din katt allt den behöver!

hc markenwelt aus liebe zur qualitaet
hd markenwelt icon tradition

Samhörigheten till traditionen

Vårt familjeföretag har nu producerat livsmedel av högsta kvalitet i åtta generationer. Affärsområdet utökades för mer än 50 år sedan. Sedan dess har även Premium-foder för husdjur producerats i Wehringen, Bayern. Du kan alltid lita på vår mångåriga erfarenhet och vår näringsfysiologiska expertis.

hc markenwelt aus liebe zur tradition

Näringskoncept

Naturligt försedd med värdefulla animaliska proteiner och vitalämnen

Läs mer

Formel för aktiva ingredienser

Specialformeln täcker de fem viktigaste behoven hos din katt optimalt

Läs mer

Tillverkningsmetod

Vårt kattfoder är framställt med det perfekta receptet i Thermostufenmix®

Läs mer

Socialt ansvar

Vi är engagerade i människor, djur och miljö och stödjer sociala projekt

Läs mer


Upptäck Happy Cat's kattfodervärld

Happy Cat är perfekt skräddarsytt för alla behov hos din katt och finns som torr- och våtfoder i många läckra sorter. Lär känna vår mångfald av hälsosamma kattfoder med hög kötthalt. För frisk kattlycka: öppna, häll upp, gott.

Upptäck produkterna