Premium Cat Food Made in Germany

Natural Life Näringskoncept

Naturliga ingredienser för en frisk kattlycka

För endast en frisk katt är en lycklig katt!

För tillredningen av vårt högkvalitativa Happy Cat-kattfoder använder vi endast naturliga ingredienser. Utöver rätt portion kött innehåller Happy Cats kattfoder allt din katt behöver för ett hälsosamt och lyckligt kattliv.

Natural Life Concept® – holistisk till sin natur

Vårt unika näringskoncept tar naturen som förebild. Alla Happy Cat-recept utvecklas med naturliga ingredienser och resulterar i en näringsfysiologiskt lämplig kombination av essentiella näringsämnen – detta har bevisats vetenskapligt. Som huvudingrediens använder vi endast högkvalitativt animaliskt protein från artanpassad djurhållning. Våra gourmetrecept kompletteras med utvalda örter, värdefulla oljor, väl tolererade kolhydrater och matsmältningsfrämjande fibrer. Vi använder inga konstgjorda färgämnen, smakämnen eller konserveringsmedel i produktionen av våra högkvalitativa torrfoder. Med Happy Cat Natural Life Concept® kommer din fyrbenta vän att på ett naturligt sätt förses med alla vitalämnen den behöver!

Hög kötthalt i kattfoder

En hög andel animaliskt protein i fodret är livsviktig för din katt. Beroende på sort består vårt högkvalitativa kattfoder av upp till 88% animaliskt protein. Naturligtvis kommer köttet och fisken från artanpassad djurhållning. Det innehåller essentiella, det vill säga livsnödvändiga, aminosyror. Först och främst taurin, som finns i hjärnan, musklerna, levern, hjärtmuskeln och näthinnan hos en katt. Eftersom katter inte kan lagra taurin måste det intas dagligen från kosten. Vårt kattfoder med hög kötthalt är förädlat med grönsaker, bär och örter. Detta skapar de perfekta recepten för våra Happy Cat-kattfodersorter som håller din katt frisk och aktiv!

För en frisk kattlycka

Våra veterinärer och näringsexperter har tagit fram perfekta recept för dig och din sammetstass, anpassade efter din katts ålder och behov. De innehåller endast naturliga ingredienser av högsta kvalitet som förser din katt med allt den behöver. För friska och lyckliga katter som känner sig helt tillfreds!