Premium Cat Food Made in Germany

Frisk kattlycka

Lär känna kattfodermärket Happy Cat och ta reda på varför det är perfekt för din katt!

Endast en frisk katt är en lycklig katt!

I 20 år har vi utvecklat kattfoderrecept som är hälsosamma och skämmer bort din katt på samma gång. För tillredningen av vår högkvalitativa Happy Cat-kattmat använder vi endast naturliga ingredienser. Förutom rätt portion kött innehåller Happy Cat våt- och torrfodersorterna allt din katt behöver för ett hälsosamt och lyckligt kattliv.

Natural Life Concept®

Vi tar naturen som förebild och använder naturliga ingredienser för att tillverka välsmakande kattfodersorter som är näringsfysiologiskt lämpliga för din katt.

Kött och fisk från artanpassad djurhållning ger högkvalitativa animaliska proteiner, som beroende på sort utgör den största och viktigaste beståndsdelen i vår kattmat med upp till 88%.

Våra recept är perfekt avrundade med nyttiga örter, värdefulla oljor och väl tolererade kolhydrater.

Principiellt undviker vi konstgjorda färgämnen, smakämnen och konserveringsmedel.

På så sätt uppstår våra naturliga kattfoder, som förser din fyrbenta vän med alla nödvändiga vitalämnen!

Utfodra med frisk kattlycka

Öppna, häll upp, gott.

Du vill säkert att din fyrbenta familjemedlem ska må så bra som möjligt och att ni får spendera en lång tid tillsammans. Med Happy Cat väljer du högkvalitativt kattfoder som ger din katt allt den behöver och dessutom smakar fantastiskt!

Med det innovativa All-In-One-Concept har våra näringsexperter utvecklat en speciell formel med aktiva ingredienser som täcker de fem viktigaste hälsobehoven hos din katt. Detta säkerställer en reglerad matsmältning, stärker immunförsvaret, stödjer urinvägarna, främjar hjärthälsan och är bra för hud och päls.

Bengalkatze nähert sich langsam einem Teller mit Happy Cat Meat in Sauce Nassfutter darauf
Zwei Nassfutterbeutel Meat in Sauce mit einer Katze und einem Teller, auf dem Nassfutter angerichtet wurde