hc katze frau happy

Kattguide

Genom vår mångåriga erfarenhet med katter har vi byggt upp kunskap som vi gärna förmedlar till dig i vår kattguide.

Rätt mängd kött

Kött och viktiga animaliska proteiner av bästa kvalitet är den viktigaste ingrediensen i ett högkvalitativt kattfoder. Här kan du lära dig mer om huvudingrediensen i våra kattfoder.

Är torrfoder lämpligt för min katt?

Många kattägare frågar sig vad som är bäst för deras katt: Våt- eller torrfoder? Du kan ta reda på mer om detta ämne och fördelarna med torrfoder här.

God skötsel från första början

Kattungar har ett högt energibehov. Särskilt i tillväxtfasen är försörjningen med viktiga vitaminer och näringsämnen av avgörande betydelse. Läs mer om optimal kost för kattungar här.

Vilka proteiner behöver en katt?

Katter är av naturen rena köttätare och tål inte kolhydrater särskilt bra. Därför är animaliska proteiner essentiella för katter. Vi ska nu berätta vad som är viktigt när det kommer till proteinerna i kattmat.

Hur mycket vatten behöver en katt?

En katts vätskebehov beror på flera faktorer: Exempelvis spelar fodertyp, utetemperaturer och vikt in. Vi ger även tips på hur du kan motivera din katt att dricka.

hc adult katzenfutter

Kattguide

Du har en eller flera katter och vill lära dig mer om artanpassad kosthållning för kattungar och katter? I vår kattguide har vi sammanställt mycket intressant information om att utfodra katter åt dig.

Foderexperter

Våra näringsexperter engagerar sig intensivt för en hälsosam och artanpassad kost för katter. Vi förmedlar gärna vår kunskap om rätt utfodring av din katt till dig.

Din katts hälsa

För att din katt ska känna sig helt tillfreds måste den vara frisk. Högkvalitativt foder som förser din fyrbenta vän med alla viktiga näringsämnen är den viktigaste förutsättningen.

hc ernaehrungskonzept glueckliche katze
Mehr lesen