Premium Cat Food Made in Germany
Produktbeskrivning

Läckert våtfoder för katter med finfördelad atlantlax

Happy Cat Meat in Sauce Culinary Atlantik-Lachs är ett kattvåtfoder med mjäll fisk. Det läckra receptet med över 90 procent animaliskt protein av det totala proteinet är framställt enligt vårt Natural Life Concept® som är utvecklat tillsammans med veterinärer – och gynnar de fem viktiga områdena för kattens hälsa. All in One-konceptet med alla viktiga vitaminer och mineraler gör även andra kosttillskott överflödiga. Bra våtmat för katter som Meat in Sauce Culinary Atlantik-Lachs stödjer hälsan hos huden, hjärtat, matsmältningskanalen och urinvägarna. Värdefulla omega-3- och omega-6-fettsyror främjar vitaliteten och en naturligt glänsande päls. Våtfoder för katt har även en positiv effekt på vätskebalansen. Vår kattmat från Happy Cat bidrar inte bara till att din katt mår bra: Med de bästa ingredienserna från ansvarsfull produktion står vi för hållbarhet och hög kvalitet.

Vilka fördelar erbjuder Meat in Sauce Culinary Atlantik-Lachs?

  • Omega-fettsyror för en naturligt glänsande päls
  • Utsökt recept med fisk
  • Portionsförpackningar i foliepåsar
  • För kastrerade och steriliserade katter

Hur ofta ska man utfodra våtfoder åt katter?

Med tanke på det stora antalet produkter är det många som frågar sig: Behöver katter överhuvudtaget våtfoder? Ja – våtfoder bör ges åt katter dagligen. Vårt våtfoder med hög kötthalt innehåller ungefär den mängd vätska som skulle säkerställas om katten äter bytesdjur. Med Cat Meat in Sauce Culinary Atlantik-Lachs säkerställer du att även katter med ett litet behov av att dricka får i sig en betydande del av sin dagliga vattenranson. Med en kombination av två delar våtfoder för katter till en del torrfoder följer du brukliga rekommendationer. Glöm dock inte att alltid förse din sammetstass med färskt dricksvatten.

Och hur länge kan jag lämna framme våtfoder? Våtfoder för katter ska alltid vara färskt. Så ge enbart en portion som snabbt kan ätas upp. Meat in Sauce Culinary Atlantik-Lachs finns i praktiska färskpåsar med 85 gram. Förvara öppnade förpackningar av Happy Cat-våtfoder i kylen i högst två dagar.

Utfodringsrekommendation
Kattens idealvikt/kg

Rekommenderad dagsranson g/dag/steriliserade katter

Rekommenderad dagsranson g/dag, utekatter
3 kg 190 255
4 kg 230 310
5 kg 270 360
6 kg 305 405

Rekommenderad daglig fodermängd vid uteslutande utfodring. 1 påse motsvarar ca 20 g torrfoder. Det individuella behovet beror på ålder, ras och aktivitet. Erbjud alltid färskt vatten i en skål på stort avstånd från matskålen. Servera i rumstemperatur.

Sammansättning

Kött och slaktbiprodukter (inklusive 20 % fjäderfä), fisk och fiskderivat (10 % lax), derivat av vegetabiliskt ursprung (inklusive äppelfiber 0,3 %), mineraler, fröer (inklusive linfrö 0,03 %), inulin (0,1 %)

Analytiska beståndsdelar

Råprotein 8,0 %, råfett 4,5 %, råfiber 0,3 %, råaska 2,0 %, fukt 82,0 %

Tillsatser

Vitaminer/kg:
vitamin D3 (3a671) 250 IE, vitamin E (3a700i) 15 mg, biotin (3A880) 20 ug, taurin (3A370) 445 mg

Spårämnen/kg:
mangan (3b503) 1 mg, zink (3B605) 15 mg, koppar (3b405) 1 mg

Reviews
Liknande produkter

Liknande produkter

Meat in Sauce - Culinary Farm Lamb (Lamm)
Lättsmält sammansättning med delikat lamm
Meat in Sauce - Culinary Farm Poultry (Fågel)
Våtfoder för katt av mör fågel
Meat in Sauce - Culinary Springwater Trout (Forell)
Lättsmält våtfoder för katter med fin öring
Meat in Sauce - Culinary Bavarian Beef (Nötkött)
Högkvalitativt våtfoder för katt, med nötkött