menschen und stories familie 2

Människor och pionjäranda

“Vi står för en hälsosam och varierad kost och tar ansvar för människor, djur och miljö.”
Familjen Müller

Det kan du lita på när det gäller Happy Cat

Familjen Müller har tillverkat högkvalitativt djurfoder i Wehringen i Bayern i tre generationer. Eftersom vi älskar hundar och katter och vill uppnå en optimal kost för dem har vi utvecklat unika recept för din katts hälsa och vitalitet.

Det speciella med dem: den noggrant sammansatta mångfalden av naturliga ingredienser. Vi föredrar råvaror från lokala bönder och står därmed personligen för ett säkert ursprung för våra ingredienser. I våra produkter används endast högkvalitativa proteiner som kombineras med de värdefulla egenskaperna hos örter. Happy Cat erbjuder exakt det foder som din katt behöver. För alla behov och alla åldrar – från kattungar till seniorkatter.

hd_mitarbeiter_gmueller

Vår vision

“Vi vill göra det möjligt för varje husdjur att leva ett långt, hälsosamt och lyckligt liv.”

Georg Müller, verkställande direktör

Vår pionjäranda ...

... gör oss till hemvist för hälsosamt djurfoder

Som familjeföretag har vi betraktat oss som pionjärer och hemvist för hälsosam kost i över 250 år. Genom innovativa utvecklingar som vår medicinska hund- och kattfoderserie VET, som erbjöd det första näringsterapeutiska heltäckande sortimentet, eller vårt Premium-torrfoder, som tack vare det unika Natural Life Concept® ansågs vara det fullvärdiga kattfodret, ser vi oss själva som pionjärer. Som pionjär inom etiska standarder fokuserar vi idag även på utvecklingen av alternativa näringsprodukter. Vi tillverkar djurfoder av de bästa naturliga råvarorna med största omsorg och ansvar och ser oss själva som ”pionjärer inom hälsosamt djurfoder”.

hd_menschen_rettenbeck
Lucia Rettenbeck
”Som pionjär inom hälsosam djurmat är mitt mål att utveckla innovativa och näringsmässigt balanserade recept. För att hålla jämna steg med de senaste vetenskapliga rönen satsar vi allt på kontinuerlig vidare- och nyutveckling av vårt sortiment.”
Veterinär inom produktutveckling
hd_menschen_goebel
Andrea Göbel
”Som pionjärer inom hälsosam djurmat har vi tagit med våra egna hundar till jobbet i många år. På så sätt kan vi som pionjärer visa vägen för andra arbetsgivare och visa fördelarna med att samarbeta med människans bästa vän.”
Veterinär i tjänst
hd_mitarbeiter_bloechinger
Thomas Blöchinger
”Som pionjärer inom hälsosamt djurfoder producerar vi vårt djurfoder på ett ansvarsfullt sätt i harmoni med moder natur. Det innebär att vi går tillbaka till ursprunget och bland annat använder insekter som proteinbärare i vårt hundfoder.”
Veterinär i tjänst
hd_mitarbeiter_stoyke
Thorsten Stoyke
”Som pionjärer inom hälsosam djurmat är det viktigt för oss att möta våra kunder på ögonhöjd. För att leva upp till detta krav lyssnar och tittar vi noga på vad våra djurägare vill ha och vad de behöver.”
Chef för marknadsföring och service
hd_mitarbeiter_prather
Nikola Prather
”Som pionjär inom hälsosam djurmat vill jag bidra till att göra förpackningsvärlden inte bara vackrare, utan också mer hållbar. På Happy Cat tittar vi inte bara på utsidan, utan också mycket noggrant på innehållet och transparensen i förpackningsbudskapen.”
Kommunikationsdesigner
hd_mitarbeiter_amueller_mit
Andreas Müller
”Som pionjär inom hälsosam djurmat har jag ett ansvar för att öka hållbarheten i hela företaget. Som en del av det hållbarhetsinitiativ som grundades 2020 kampanjade jag för miljöskyddsåtgärder och hållbara projekt.”
Projektledare för hållbarhet
hd_mitarbeiter_grimm
Vanessa Grimm
“Som pionjärer inom hälsosamt djurfoder hjälper vi veterinärer och veterinärassistenter i kundtjänsten dig gärna att hitta det mest lämpliga och artanpassade fodret för din katt.”
Veterinärassistent
hd_mitarbeiter_hedde
Michael Hedde
“Som pionjärer inom hälsosamt djurfoder har vi med stor pionjäranda utvecklat moderna kostprodukter för hundars och katters välbefinnande i över 50 år.”
Redovisningsekonom
hd_mitarbeiter_hein
Wolfgang Hein
“Som pionjär inom hälsosamt djurfoder säkerställer vi den enastående kvaliteten på vårt innovativa djurfoder med de senaste analysmetoderna.”
Kvalitetssäkrare