TOP
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Happy Cat VET Diet Struvit torrfoder

Veterinärmedicinsk specialfoder för att lösa upp och förebygga struvitstenar
Stödjer urinvägarna

Stödjer urinvägarna

Spolning av urinvägarna

Spolning av urinvägarna

pH-kontroll

pH-kontroll

Vid struvitstenar

Vid struvitstenar

VET Diet Struvit torrfoder

Helfoder för vuxna katter för upplösning av struvitstenar, minskning av återfall av struvitstenar och vid felint urologiskt syndrom (FUS)

Happy Cat VET Diet Struvit används för upplösning av struvitstenar och för att minska återfall av struvitstenar. Fodret är lika lämpligt för katter som lider av felint urologiskt syndrom (FUS). Huvudegenskaperna i denna diet är högkvalitativt protein, reducerat magnesium och fosfornivåerna och försurande egenskaperna för urin. Det leder till en tydlig minskning av pH-värdet i urinen. Den något förhöjda natriumnivån bidrar till att öka vätskekonsumtionen och därmed till att spola urinvägarna. Innehåller örterna – maskros och brännässlor – som används traditionellt för att komplettera konventionella urinvägsbehandlingar.

  • En måttlig nivå av protein i kombination med minskat magnesium och fosfor bidrar till upplösningen av struvitstenar och minska återfall av struvitstenar
  • Den något förhöjda natriumnivån främjar ökad vätskekonsumtion och därmed spolning av urinvägarna
  • Urinförsurande egenskaper hjälper till att minska urinens pH-värde

Endast tillgängligt med veterinärs rekommendation.

Ytterligare råd:
Det rekommenderas att inhämta en veterinärutlåtande före användning och innan användningsperioden förlängs. Vatten bör alltid finnas tillgängligt. Rekommenderad användningstid: fem till tolv veckor tills struvitstenarna har lösts upp. Initialt upp till 6 månader för att minska återfall av struvitsten. För att förhindra bildning av struvitstenar, blanda 1:1 (1/2 ranson av varje) med en normal Happy Cat helfoderprodukt. Kontrollera urinens pH-värde regelbundet. För blandad utfodring med Happy Cat VET Diet Struvit våtfoder, observera att 100 g våtfoder motsvarar ca 21 g torrfoder.

  • För struvitstenar
  • Stöd för urinvägarna
  • Spolning av urinvägarna
  • Kontrollerar pH-värdet
Mehr lesen
Das könnte dich auch interessieren
Happy Cat VET Diet Struvit våtfoder Happy Cat VET Diet Struvit våtfoder VET Diet Struvit våtfoder
Veterinärmedicinsk specialfoder för att lösa upp och förebygga struvitstenar