TOP
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.
NYA

Happy Cat VET Diet Early Renal & Cardio Care

Medicinskt kattfoder vid njur- eller hjärtsvikt
Justerat innehåll av fosfor och natrium

Justerat innehåll av fosfor och natrium

Extra välsmakande

Extra välsmakande

Under tidiga faser av CKD

Under tidiga faser av CKD

Vid kronisk hjärtinsufficiens

Vid kronisk hjärtinsufficiens

VET Diet Early Renal & Cardio Care

Happy Cat VET Diet Early Renal & Cardio Care är ett specialutvecklat foder för katter som lider av njur- eller hjärtinsufficiens. Det högkvalitativa, medicinska kattfodret hjälper till att avlasta njurarna vid akut och kronisk njurinsufficiens och är särskilt lämpligt under de tidiga stadierna av CKD. Denna kost innehåller noggrant utvalda ingredienser såsom lättsmält protein samt fosfor och natrium i anpassade mängder för att skona njurarna och samtidigt säkerställa en optimal tillförsel av näringsämnen. För det särskilt välsmakande receptet används grevar, lax och ris som proteinkällor.

Den reducerade natriumhalten kompletterad med viktiga näringsämnen för hjärtat gör även specialkosten till det perfekta stödet vid kronisk hjärtsvikt.

Dessutom tillsätts björklöv och maskros, som är traditionellt kända för sina antiinflammatoriska och vätskedrivande egenskaper och kan användas på ett naturligt sätt för att rena blodet och stödja njurarna.

  • Anpassade nivåer av protein, fosfor och natrium bidrar till att avlasta njurar och hjärta
  • Särskilt välsmakande ingredienser främjar foderintaget
  • Vitamin E som antioxidant binder fria radikaler och säkerställer ett aktivt cellskydd

Ett diethelfoder för katter för att stödja njurfunktionen vid akut och kronisk njurinsufficiens och som stöd vid kronisk hjärtsvikt.

Mehr lesen