TOP
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Happy Cat Meat in Sauce - Culinary Farm Lamb (Lamm)

Lättsmält sammansättning med delikat lamm
Lamm

Lamm

Lättsmält

Lättsmält

Mag- och tarmvänligt

Mag- och tarmvänligt

För kastrerade /</br> steriliserade katter

För kastrerade /
steriliserade katter

Meat in Sauce - Culinary Farm Lamb (Lamm)

Våtfoder för katter med fint lamm

Katter behöver våtfoder för att upprätthålla en hälsosam ämnesomsättning. Happy Cat Meat in Sauce Culinary Weide-Lamm erbjuder din sammetstass över 90 procent animaliskt protein av det totala proteinet, är lättsmält för mage och tarmar – och extra gott. Kattvåtfodret med hög kötthalt är särskilt lämpligt för kastrerade och steriliserade katter. Recepten för alla Happy Cat-våtfoder har utvecklats i nära samarbete med veterinärer och kontrollerats näringsfysiologiskt. Vårt Natural Life Concept® tar hänsyn till alla viktiga aspekter för en balanserad, artanpassad kattkost. Alla viktiga vitaminer och mineraler ingår redan i våtfodret, så du behöver inte några ytterligare kosttillskott. Endast naturliga ingredienser för ett våtfoder av hög kvalitet: Katter njuter av det.

Vilka fördelar erbjuder Meat in Sauce Culinary Weide-Lamm?

  • Lättsmält
  • Hälsosamt för mage och tarmar
  • Lämpligt för steriliserade och kastrerade katter
  • Praktiska portionsförpackningar
  • Naturliga ingredienser

Hur ofta bör man utfodra våtfoder åt katter?

Behöver katter våtfoder? Ja! Tamkattens förfäder tillfredsställer sina vätskebehov främst genom saftiga bytesdjur. Därför har många huskatter av evolutionära skäl ett lågt behov av att dricka. Om katten inte dricker tillräckligt med vatten under en längre tid kan detta leda till njurproblem. Kattvåtfoder som Happy Cat Meat in Sauce Culinary Weide-Lamm ger alltså extra vätska. En blandad utfodring av två delar kvalitativt kattvåtfoder med hög kötthalt och en del torrfoder är idealiskt för näringssammansättningen. Till detta serverar du färskt vatten.

Dessutom: Kattvåtfoder bör inte ligga länge i skålen. Öppnade portioner av Meat in Sauce Culinary och andra Happy Cat-kattvåtfoder håller sig i två dagar i kylen.

Mehr lesen
Das könnte dich auch interessieren
Happy Cat Sterilised Farm-Lamb (Lamm) Happy Cat Sterilised Farm-Lamb (Lamm) Sterilised Farm-Lamb (Lamm)
Balanserat helfoder med lamm, utvecklat för steriliserade katter