TOP
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Happy Cat Meat in Sauce - Culinary Springwater Trout (Forell)

Lättsmält våtfoder för katter med fin öring
Forell

Forell

Lättsmält

Lättsmält

För en naturligt glänsande päls

För en naturligt glänsande päls

För kastrerade /</br> steriliserade katter

För kastrerade /
steriliserade katter

Meat in Sauce - Culinary Springwater Trout (Forell)

Våtfoder för katter med utsökt öring

Gourmeter med en förkärlek för fisk kan du servera ett utsökt våtfoder för katter med Happy Cat Meat in Sauce Culinary Quellwasser-Forelle. Tack vare den höga andelen animaliska proteiner får din sammetstass alla nödvändiga näringsämnen och en extra portion fukt, vilket är avgörande för en balanserad vätskebalans och stödjer en god njurfunktion. Det högvärdiga kattvåtfodret med en god sås från Happy Cat är skonsamt tillagat enligt vårt Natural Life Concept®, som vi tagit fram tillsammans med veterinärer. Våtfoderet med hög kötthalt ger din katt alla viktiga vitaminer och mineraler. Det näringsfysiologiskt testade konceptet har en gynnsam effekt på kärnaspekterna inom kattens hälsa: päls och hud, hjärta och immunförsvar, mag-tarmfunktioner och urinvägar. Meat in Sauce Culinary Quellwasser-Forelle är lättsmält och är även idealisk för kastrerade och steriliserade katter.

Vilka fördelar erbjuder Meat in Sauce Culinary Quellwasser-Forelle?

  • Naturliga ingredienser
  • Näringsfysiologiskt bekräftat
  • Idealisk för kastrerade och steriliserade katter
  • Främjar en naturligt glänsande päls

Hur ofta ska man utfodra våtfoder åt katter?

Behöver katter våtfoder? Ja: Katter känner sig sällan törstiga. Katter som mestadels äter torrfoder och sällan dricker kan utveckla njurproblem. Våtfoder för katter med hög kötthalt som Meat in Sauce Culinary Quellwasser-Forelle förser din sammetstass med alla de näringsämnen den behöver. Samtidigt ser du till att en betydande del av vattenbehovet tillgodoses. Det bästa är att erbjuda våtfodret i flera portioner under dagen – och komplettera med ett en Happy Cat-torrfoder. Naturligtvis måste katter alltid ha färskt dricksvatten tillgängligt, även om de matas med våtfoder.

Och vad bör man veta om våtfoder för katter: Hur länge kan man låta det stå? Undvik äldre matrester i skålen, eftersom bakterier kan föröka sig på dem i varma temperaturer. Happy Cat Meat in Sauce-fodret som Culinary Quellwasser-Forelle håller i kylen i cirka två dagar efter att förpackningen har öppnats.

Mehr lesen
Das könnte dich auch interessieren
Happy Cat Culinary Adult Spring Water Trout (Forell) Happy Cat Culinary Adult Spring Water Trout... Culinary Adult Spring Water Trout (Forell)
Utmärkt torrfoder med öring för ett långt och hälsosamt liv