TOP
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Happy Cat Meat in Sauce - Culinary Farm Poultry (Fågel)

Kattvåtfoder med mört fjäderfä
Fågel

Fågel

Stödjer kroppens naturliga försvar

Stödjer kroppens naturliga försvar

För kastrerade /</br> steriliserade katter

För kastrerade /
steriliserade katter

Meat in Sauce - Culinary Farm Poultry (Fågel)

Våtfoder för katter med utsökt fjäderfä

Ett kvalitativt våtfoder för katter med hög kötthalt förser inte bara din katt med alla de näringsämnen den behöver för en artanpassad diet. Vår våtfodersort Happy Cat Meat in Sauce Culinary Land-Geflügel har även en positiv inverkan på kattens vätskebalans. Det saftiga fjäderfäet stödjer även kroppens naturliga försvar.

Ingredienserna till vårt kattvåtfoder med sås hjälper också till att hålla mag- och urinvägarna, hjärtat och immunförsvaret samt hud och päls friska. Tack vare vårt All in One-koncept behöver du inga andra kosttillskott förutom det dagliga fodret, eftersom viktiga mineraler och vitaminer redan ingår. Det är idealiskt för att utfodra kastrerade och steriliserade sammetstassar.

Vilka är fördelarna med Meat in Sauce Culinary Land-Geflügel?

  • Hög kötthalt
  • Lättsmält
  • Bidrar till vätskeförsörjningen
  • Stödjer kroppens naturliga försvar
  • Färskhet tack vare folieförpackningar

Hur länge håller sig kattvåtfoder?

Hur länge kattvåtfoder håller sig färskt i skålen beror på olika faktorer, såsom luftfuktigheten i uppvärmda rum eller temperaturen, och kan inte besvaras generellt. En indikation på att katten sannolikt kommer att avvisa matresterna är när det bildats torra fläckar på ytan. Ge alltid din katt en mängd våtfoder som snabbt kan ätas och servera den dagliga ransonen i flera portioner. Det är väldigt enkelt med de 85 grams foliepåsar. i vilka du kan köpa Happy Cat Meat in Sauce Culinary Land-Geflügel och de många andra goda sorterna kattvåtfoder från Happy Cat. Du kan förvara en öppnad påse i kylskåp i cirka två dagar.

Mehr lesen
Das könnte dich auch interessieren
Happy Cat Culinary Adult Farm Poultry (Fågel) Happy Cat Culinary Adult Farm Poultry (Fågel) Culinary Adult Farm Poultry (Fågel)
Näringsrikt helfoder med mör fågel, blåbär och maskros