TOP
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Happy Cat Minkas Perfect Mix Poultry, Lamb & Fish

Välsmakande krokettblandning för en optimal balans
Balanserad proteinmångfald

Balanserad proteinmångfald

Extra välsmakande

Extra välsmakande

Lättsmält

Lättsmält

Reducerad avföringslukt

Reducerad avföringslukt

Minkas Perfect Mix Poultry, Lamb & Fish

För en optimal balans

Vårt Happy Cat Minkas Perfect Mix är ett särskilt väl avvägt helfoder för fullvuxna katter. Med utsökt fjäderfä, fint lamm och god fisk är torrfodret en riktig smakexplosion för din katt. Den smakrika krokettmixen har en hög acceptans och tolereras. Vårt recept med en hög andel värdefulla animaliska proteiner är 100 % balanserat och naturligt. Det välsmakande torrfodret är försett med många vitaminer och mineraler och stödjer immunsystemet. Naturligtvis att våra recept är fria från artificiella smakämnen och konserveringsmedel.

Skäm bort din katt med vårt Minkas Perfect Mix med en fyllig och rik smak. Det goda fodret är rikt på omega-3- och omega-6-fettsyror, som stödjer huden och pälsen på din sammetstass.

*av det totala proteinet

Mehr lesen

Happy Cat Minkas Perfect Mix

Vårt Happy Cat Minkas Perfect Mix är ett särskilt väl avvägt helfoder för fullvuxna katter. Med utsökt fjäderfä, fint lamm och god fisk är torrfodret en riktig smakexplosion för din katt. Den smakrika krokettmixen har en hög acceptans och tolereras. Vårt recept med en hög andel värdefulla animaliska proteiner är 100 % balanserat och naturligt. Det välsmakande torrfodret är försett med många vitaminer och mineraler och stödjer immunsystemet. Naturligtvis att våra recept är fria från artificiella smakämnen och konserveringsmedel.Skäm bort din katt med vårt Minkas Perfect Mix med en fyllig och rik smak. Det goda fodret är rikt på omega-3- och omega-6-fettsyror, som stödjer huden och pälsen på din sammetstass.Tips: Behöver din katt omväxling? Försök också med Minkas Perfect Care eller blanda Minkas med en produkt från vår Supreme Line t.ex. Voralpen-Rind, Weide-Lamm ellerAtlantik-Lachs – för ännu mer matglädje.

Mehr lesen